Intohimosta burger-kulttuuriin

Kaikki alkoi keväällä 2022, kun Jussi Honka rakastui smash -burgereiden ainutlaatuiseen makuun ja siihen, miten rapsakka paistopinta syntyy painamalla pihviä kuumalle pannulle. Kun tätä herkkua ei lähiseudulta saanut, ratkaisu oli selvä – tehdä itse.

Kehitystyö kesti kolme vuotta. Jokaista yksityiskohtaa hiottiin, kokeiltiin ja maisteltiin. Vyötärölle kertyi ylimääräistä, mutta samalla kasvoi tieto siitä, mikä tekee burgerista täydellisen.

Olen hieman perfektionisti, JUSSI myöntää.

Ja se näkyy kaikessa; raaka-aineissa, reseptien hienosäädössä, sekä palvelun laadussa.

Lokakuussa 2024 J'SMASH sai todellisen sysäyksensä. Imatralla järjestetyssä pop-up-illassa 50 hampurilaista myytiin hetkessä loppuun. Palaute oli poikkeuksellista – pelkästään positiivista.

En ole ruoan, enkä oikein minkään muunkaan asian parissa törmännyt vastaavaan. Se antaa uskoa sille, että olemme valtavirrasta poikkeavilla, mutta erittäin oikeilla jäljillä.

Ihmisiä tulee kauempaakin Imatralle pelkästään näiden burgereiden perässä. Sana on kiirinyt, ja J'SMASH on kasvanut yhtä nopeasti kuin leskenlehdet kevätauringossa.

Aloin tehdä niitä kotona, ja ne näyttivät kelpaavan hyvin myös perheelle ja ystäville.

Palautelaatikko

Kerro meille kuinka voimme mielestäsi parantaa J’SMASH tuotteita tai palvelua.